2015. március 29., vasárnap
jardinerie en ligne

Időjárás

Többnyire felhős

13°C

Sopron

Páratartalom: 60%
Szél: ÉK /3.22 km/h
Hétfő
Eső
3°C / 12°C
Kedd
Eső
5°C / 14°C
Szerda
Részben felhős/szeles
3°C / 9°C
Csütörtök
SP_WEATHER_PM_LIGHT_RAIN
2°C / 8°C

Névnap

Ma Auguszta napja van, holnap Zalán napja lesz.

További hírek

Magyar évad a Soproni Petőfi színházban 2015. március 26. csütörtök, 18:00
Orbán Viktor soproni látogatásának eredménye: M-85 út, Belváros és a Fertő-táj fejlesztése 2015. március 25. szerda, 18:00 Sopronban hirdette meg Orbán Viktor a kormány modern városok programját, szerdán. A fejlesztési terv keretében, a megyei jogú városok közt e...
Címlap Archívum 2013 Önkormányzati forrásból épült új játszótér Sopronban

Önkormányzati forrásból épült új játszótér Sopronban

PDFNyomtatás

Új játszóteret mutattak be  Sopronban kedden. A Fűzfa soron a körzet lakosainak kezdeményezésére alakították ki a közösségi teret.

1

A gyerekek nagy örömmel vették birtokba a játszóeszközöket a Fűzfa soron. A város új, korszerű játszótere önkormányzati forrásból  valósult meg. A kivitelezést a Sopron Holding Zrt. zöldterület-gazdálkodási divíziója végezte el. A mintegy 800 négyzetméteres közösségi teret körülbelül 3 hét alatt építették ki, úgy hogy több korosztály igényeinek is megfeleljen.

2

3

A játszótér keddi avatásán jelen volt Dr. Fodor Tamás polgármester, Dr. Simon István és Abdai Géza alpolgármesterek, valamint a körzet önkormányzati képviselője dr. Magas László, aki a kezdeményező lakók nevében köszönte meg a beruházást. Az eseményen a nagy mozgásban felhasznált energiát, csokoládéval pótolhatták a jelenlévő gyerekek, majd folytathatták tovább a  játékot az új játszótéren.

Partnereink: